Hastane Randevu Gov Tr

Wiki Article

Hastane Randevu

Artık halk artık uzun uzun sıra beklemeden kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu hangi yollar ile alınır? ALO 182 hattından randevu almak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu zamanı ve de hastane tercihinin yanı sıra istedikleri hekime de randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA SİSTEMİ

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulan randevu alma sistemi vatandaşlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 Hastane Randevu numarası ile oluşturulan kayıtlar sayesinde hastalar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye Hastane Randevu üye olmalı veya E-Devlet üzerinden siteye giriş yapmalıdır. Ancak dijital platform kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını aramaları yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS sistemine üye olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini tercih etmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Fakat e-Devlet sistemine kayıt olan vatandaşlar MHRS’ye üye olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS internet adresine giden Hastane Randevu insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapabilen vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page